• Sierbestrating Vanaf € 4,95
  • Laagste prijs
  • Grootste assortiment Meer dan 7000 producten
  • Korting mogelijk Vraag een offerte aan
  • Gericht advies Deskundig personeel

Sierbestrating Vanaf € 4,95

Laagste prijs Binnen 5 werkdagen geleverd

Grootste assortiment Meer dan 7000 producten

Korting mogelijk Vraag een offerte aan

Gericht advies Deskundig personeel

Veelgestelde vragen over zandsteen

Deze pagina bundelt de veelgestelde vragen over zandsteen. Als uw vraag er niet bij staat, kunt u contact met ons opnemen.

Wat is zandsteen?

Zandsteen is een splijtsteen en heeft een ruw, gelaagd oppervlak. Tuintegels van zandsteen zijn zeer hard en nemen geen vocht op. Zandsteen tuintegels geven uw tuin een zomerse en sfeervolle uitstraling. Tegels van zandsteen hebben in de regel een pastelkleur.

Hoe onderhoud ik zandsteen tuintegels?

Doordat zandsteen tuintegels geen vocht opnemen, zijn de tegels bijzonder eenvoudig te onderhouden. Vegen volstaat. Een andere vorm van onderhoud is niet noodzakelijk.

Wat betekent "breukruw"?

Breukruw wil zeggen dat de oppervlakte van de tegel niet bewerkt is. Een gladde, strakke tegel is de tegenhanger van breukruw. Juist bij zandsteen is de oppervlakte de charme van het product.

Het gevolg van een breukruw karakter is overigens dat de maatvoering van de tegels kan afwijken. Een strak afgewerkte tegel kent vaste maten, omdat de tegels intentioneel een vaste maat hebben gekregen bij de afwerking.

Waar kan ik de zandsteen tuintegels bezichtigen?

De zandsteen tegels van Slim Bestraten kunnen bezichtigd worden op onze locatie in Ede.

Meer informatie

Contact opnemen

Heeft u een andere vraag over zandsteen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0318 - 701 001.

Account