• Sierbestrating Vanaf € 4,95
  • Laagste prijs
  • Grootste assortiment Meer dan 7000 producten
  • Korting mogelijk Vraag een offerte aan
  • Gericht advies Deskundig personeel

Sierbestrating Vanaf € 4,95

Laagste prijs Binnen 5 werkdagen geleverd

Grootste assortiment Meer dan 7000 producten

Korting mogelijk Vraag een offerte aan

Gericht advies Deskundig personeel

Veelgestelde vragen over Vietnamees Hardsteen

Deze pagina toont enkele vragen die regelmatig gesteld worden over Vietnamees Hardsteen. Als uw vraag er niet bij staat, kunt u contact met ons opnemen.

Is Vietnamees Hardsteen kleurvast?

Nee, alle soorten hardsteen vergrijzen naarmate de tijd verstrijkt. Een tuintegel van hardsteen zal in de loop der jaren een aantal tinten lichter worden. Kleurvaste alternatieven zijn graniet en basalt.

Is Vietnamees Hardsteen slijtvast?

Vietnamees Hardsteen wordt beschouwd als een slijtvaste steensoort. Wel is het zo dat tuintegels van Vietnamees Hardsteen niet zo slijtvast zijn als onder andere graniet en basalt. Hardsteen bevat een hogere hoeveelheid kalk, waardoor het gesteente zachter van aard is dan graniet en basalt.

Wat is "Antikato"?

Antikato wil zeggen dat de tegel een speciale afwerking heeft gekregen, waardoor de tegel een doorleefd (intensief gebruikt) karakter heeft gekregen. Een tegel met antikato afwerking heeft een sfeervolle aanblik. De afwerkingsmethoden bij een antikato afwerking zijn borstelen, zandstralen en/of trommelen).

Kan ik de tuintegels komen bekijken?

Ja, onze tegels van Vietnamees Hardsteen (zowel tuintegels als binnentegels) kunnen bezichtigd worden in onze showroom in Ede.

Meer informatie

Contact opnemen

Heeft u aanvullende vragen over Vietnamees Hardsteen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0318 - 701 001.

Account