• Sierbestrating Vanaf € 4,95
  • Laagste prijs
  • Grootste assortiment Meer dan 7000 producten
  • Korting mogelijk Vraag een offerte aan
  • Gericht advies Deskundig personeel

Sierbestrating Vanaf € 4,95

Laagste prijs Binnen 5 werkdagen geleverd

Grootste assortiment Meer dan 7000 producten

Korting mogelijk Vraag een offerte aan

Gericht advies Deskundig personeel

Veelgestelde vragen over tuintegels

Slim Bestraten heeft een bijzonder ruim assortiment natuursteen tuintegels. Op deze pagina hebben wij de veelgestelde vragen over tuintegels gebundeld. Ook kunt u doorklikken naar veelgestelde vragen over een specifieke steensoort. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is een wildverband?

Een wildverband is een samenstelling van diverse formaten: grote en kleine tegels. Als u de geleverde tegels legt, ontstaat een creatief patroon.

Wat is een facet?

Natuursteen tuintegels kunnen voorzien zijn van een facetrand. De lange zijden van de tegel zijn dan schuin geslepen. Een facet zorgt bij tuintegels voor een zeer strakke en goedverzorgde aanblik.

Kan ik natuursteen tuintegels gebruiken voor een oprit?

De meeste natuursteen tuintegels zijn niet geschikt om te gebruiken als oprit. De minimumdikte van een geschikte tuintegel is 5 cm, terwijl de meeste natuursteen tuintegels niet dikker zijn dan 3 cm. Daarnaast moet het grondwerk goed verricht worden, anders zijn de tegels als nog niet bestand tegen het gewicht van de auto.

Waar kan ik de tuintegels bezichtigen?

Heeft u interesse in natuursteen tuintegels, dan verwelkomen wij u graag in Ede. Bent u op zoek naar tuintegels van beton, dan bent u welkom in Culemborg.

Zijn de tuintegels kleurvast?

De kleurvastheid is afhankelijk van de steensoort. Basalt en graniet zijn bijzonder kleurvaste steensoorten. Chinees Hardsteen kan in de loop der jaren lichter van kleur worden. Via onderstaande lijst kunt u meer lezen over de kenmerken van iedere steensoort.

Vragen per steensoort

Meer informatie

Contact opnemen

Is uw vraag over betonplaten nog niet beantwoord? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0318 - 701 001.

Account