• Sierbestrating Vanaf € 4,95
  • Laagste prijs
  • Grootste assortiment Meer dan 7000 producten
  • Korting mogelijk Vraag een offerte aan
  • Gericht advies Deskundig personeel

Sierbestrating Vanaf € 4,95

Laagste prijs Binnen 5 werkdagen geleverd

Grootste assortiment Meer dan 7000 producten

Korting mogelijk Vraag een offerte aan

Gericht advies Deskundig personeel

Veelgestelde vragen over muurafdekkers

Deze pagina bevat vragen die ons vaak gesteld worden met betrekking tot muurafdekkers. Als uw vraag er niet tussen staat, neem dan gerust contact met ons op.

Wat is een waterhol?

Een waterhol is een riggel aan de onderzijde van een muurafdekker die voorkomt dat er water (bijvoorbeeld bij een regenbui) op de onderliggende muur drupt. Een waterhol voorkomt daarmee lelijke regenvlekken op de muur. Bij alle producten die voorzien zijn van een waterhol, wordt in de beschrijving aangeduid dat zij voorzien zijn van een waterhol.

Is natuursteen poreus?

Nee, natuursteen (bijvoorbeeld blauw hardsteen, graniet en basalt) is niet poreus, in tegenstelling tot beton (dat wel poreus is en gevoelig is voor mossen, schimmels en verkleuring). Met een muurafdekker van natuursteen krijgt u een afdekker die over de jaren heen kleurvast en onaangetast blijft.

Zijn de muurafdekkers van Slim Bestraten direct leverbaar?

Ja, in tegenstelling tot veel andere partijen zijn wij in staat om nagenoeg alle muurafdekkers in ons assortiment per direct leverbaar.

Kan ik de producten bezichtigen?

Ja, nagenoeg alle muurafdekkers zijn te bezichtigen op onze vestiging in Ede. Het is raadzaam dat u van tevoren contact met ons opneemt als u een specifieke muurafdekker wilt komen bezichtigen.

Meer informatie

Contact opnemen

Heeft u een andere vraag over sierbestrating of is iets niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Account