• Sierbestrating Vanaf € 4,95
  • Laagste prijs
  • Grootste assortiment Meer dan 7000 producten
  • Korting mogelijk Vraag een offerte aan
  • Gericht advies Deskundig personeel

Sierbestrating Vanaf € 4,95

Laagste prijs Binnen 5 werkdagen geleverd

Grootste assortiment Meer dan 7000 producten

Korting mogelijk Vraag een offerte aan

Gericht advies Deskundig personeel

Veelgestelde vragen over keerwanden

Deze pagina bevat de veelgestelde vragen over keerwanden. Neem contact met ons op als uw vraag er niet tussen staat.

Wat betekent “Kwaliteitsklasse B”?

De kwaliteitsklassen van Slim Bestraten mogen niet verward worden met de indicatie van de betonkwaliteit. Slim Bestraten onderscheidt drie kwaliteitsklassen: A, B en Gebruikt. Een keerwand in de kwaliteitsklasse A is een nieuwe keerwand zonder mankementen. Een gebruikte keerwand is reeds gebruikt voor één of meerdere projecten. De gebruikte aard van de keerwand is dan ook meestal goed zichtbaar.

De middelste kwaliteitsklasse is B: nieuwe keerwanden met een zichtbaar mankement, bijvoorbeeld afgebrokkelde hoeken. Deze keerwanden zijn afgekeurd door de fabriek op schoonheidsfouten, maar nog wel goed in te zetten voor een project. Als u interesse heeft in een keerwand in de kwaliteitsklasse B, dan is het raadzaam om het product te komen bezichtigen. Neem in dat geval contact met ons op voor een afspraak.

Wat is de betonsterkteklasse van iedere keerwand?

Op de productpagina wordt getoond wat de betonsterkteklasse is. Als de betonsterkteklasse niet wordt weergegeven, kunt u contact opnemen met ons. Wij lichten u graag in.

Wat is de staalkwaliteit van iedere keerwand?

De meeste keerwanden van Slim Bestraten hebben de staalkwaliteit FeB HKN. Sommige keerwanden hebben de staalkwaliteit FeB 500. Als u wilt weten wat de staalkwaliteit van een keerwand is en het niet omschreven staat op de productpagina, dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.

Hoe zijn de keerwanden afgewerkt?

In de regel worden keerwanden glad afgewerkt, maar wij beschikken ook over keerwanden die ruw zijn afgewerkt. Een ruwe afwerking kan vermeld worden in de productbeschrijving.

Welke milieuklasse hebben de keerwanden?

Onze keerwanden hebben in de regel de milieuklasse XC4, XA1 toegekend gekregen.

Wat is de bovenbelasting van de keerwanden?

Voor de meeste keerwanden geldt een bovenbelasting van 5,00 kN per vierkante meter.

Welke hijsvoorziening hebben de keerwanden?

De hijsvoorziening verschilt per keerwand. De meeste keerwanden hebben hijspijp. Sommige keerwanden zijn voorzien van kogelkopankers.

Kunnen jullie ondersteunende materiaal meeleveren?

Hijshaken, kunststof koppellatten en hijsgat-afdichtingsdoppen zijn op verzoek leverbaar. Deze materialen worden niet standaard meegeleverd.

Zijn de keerwanden te bezichtigen?

Ja, onze keerwanden kunnen op afspraak bezichtigd worden. Onze keerwanden zijn verspreid over diverse locaties, waardoor het noodzakelijk is dat u eerst contact met ons opneemt voor een afspraak.

Meer informatie

Contact opnemen

Heeft u een andere vraag over onze keerwanden? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0318 - 701 001.

Account