• Sierbestrating Vanaf € 4,95
  • Laagste prijs
  • Grootste assortiment Meer dan 7000 producten
  • Korting mogelijk Vraag een offerte aan
  • Gericht advies Deskundig personeel

Sierbestrating Vanaf € 4,95

Laagste prijs Binnen 5 werkdagen geleverd

Grootste assortiment Meer dan 7000 producten

Korting mogelijk Vraag een offerte aan

Gericht advies Deskundig personeel

Veelgestelde vragen over aanvullende producten

Slim Bestraten beschikt over een bijzonder ruim assortiment. Op deze pagina bundelen wij de veelgestelde vragen van alle producten die beschouwd worden als 'Aanvullend product'. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is het verschil tussen brekerzand en vulzand?

Brekerzand is grof van aard in vergelijking met vulzand. Kiest u voor vulzand (ook wel straatzand genoemd), dan kiest u voor standaard zand.

Wat is de meerwaarde van splitmatten?

Splitmatten waarborgen een gelijke spreiding van grind of split. Zonder splitmatten kan split eenvoudig verschuiven, zodat er bergjes ontstaan op uw terrein. Met splitmatten wordt het terrein makkelijker begaanbaar.

Welke maat split / grind kan ik het beste kiezen?

Welke maat het meest geschikt is, is afhankelijk van het doel van het grind / split. De maat 40/60 is te grof om te belopen, en is vooral geschikt als siertoepassing of voor gebruik in korven. Zodoende zijn kleinere maten aan te bevelen voor toepassingen als oprit en/of wandelpaden.

Hoeveel split / grind heb ik nodig?

De aanbevolen laagdikte is 5-6 cm. Bij minder is er kans dat u de ondergrond tussen het grind / split doorziet. Bij meer kan het onprettig worden om er met de auto of fiets overheen te rijden. Zodoende is een dikte van 5-6 cm de rekeneenheid. Dat maakt dat u met 1 m3 grind / split (een bigbag) een oppervlakte van 20 m2 kunt bedekken.

Meer informatie

Contact opnemen

Heeft u een andere vraag over sierbestrating of is iets niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Account