• Sierbestrating Vanaf € 4,95
  • Laagste prijs
  • Grootste assortiment Meer dan 7000 producten
  • Korting mogelijk Vraag een offerte aan
  • Gericht advies Deskundig personeel

Sierbestrating Vanaf € 4,95

Laagste prijs Binnen 5 werkdagen geleverd

Grootste assortiment Meer dan 7000 producten

Korting mogelijk Vraag een offerte aan

Gericht advies Deskundig personeel

Geoceramica tegels

GeoCeramica Design Canv.Mix Colors   29,95 per m2 Nog 279.72 m2 op voorraad. OP=OP
GeoCeramica Design Canv.Mix Colors 60x60x4cm


Geoceramica & cerasun tuintegels

Geoceramica tegels van producent MBI zijn prachtige tegels van veelal 4 cm dik met een toplaag van keramiek. Deze toplaag is onlosmakelijk verbonden met de betonnen onderlaag en hierdoor uitermate geschikt voor een terras en in de dikkere varianten van 6 cm of 8 cm dik zelfs voor de oprit.

Cerasun tegels van Redsun hebben ook een onderlaag van beton en een toplaag van keramiek, waardoor ook deze tegel ongebonden kan worden gelegd in een zand- of splitbed.

Geeft u de voorkeur aan robuust en solide of aan chique en eenvoudig te reinigen? U hoeft geen keuze te maken indien u kiest voor Geoceramica tegels of Cerasun tegels.

keramische tegel met beton onderlaag

Cerasun tegels en Geoceramica tegels hebben de eigenschappen van keramische terrastegels. Eenvoudig in onderhoud, kleurvast en vorstbestendig. Het verschil met volledig keramische terrastegels is dat ze een betonnen onderlaag hebben; keramiek op beton dus, waardoor ze eenvoudig te verwerken zijn.

Soorten geoceramica & cerasun

Door het ruime aanbod van de Geoceramica tegels en Cerasun tegels in verschillende natuursteen- en betonlook designs is er altijd een tegel naar uw smaak. Denkt u bijvoorbeeld aan bestrating in grijstinten? Kijk dan eens naar de Cerasun Cemento Antracite, Cerasun Quartz Grey of Cerasun Black Slate. Heeft u liever een bruintint? Dan zou Cerasun Piastra Decor, Cerasun Cemento Greige of Geoceramica taupe een goede keuze kunnen zijn.

Vanwege het grote aanbod zijn de Geoceramica tegels verkrijgbaar in de afmetingen 60x60x4, maar ook in 30x60x4 en 40x80x4. Er is dus altijd een mogelijkheid om aan uw wensen en ideeën te voldoen.

geoceramica tegels kopen

Eenvoudig Geoceramica tegels en Cerasun tegels kopen? Dat doet u bij SlimBestraten.nl. Door onze goede contacten bij de producenten MBI en Redsun, kunnen wij u de keramische tegels met betonnen onderlaag tegen een interessante prijs aanbieden.

Account