• Sierbestrating Vanaf € 4,95
  • Laagste prijs
  • Grootste assortiment Meer dan 7000 producten
  • Korting mogelijk Vraag een offerte aan
  • Gericht advies Deskundig personeel

Sierbestrating Vanaf € 4,95

Laagste prijs Binnen 5 werkdagen geleverd

Grootste assortiment Meer dan 7000 producten

Korting mogelijk Vraag een offerte aan

Gericht advies Deskundig personeel

FlagstonesFlagstones voor in uw tuin. Wat zijn flagstones?

Flagstones zijn prachtige gebroken natuurstenen. Aangezien de stenen doelbewust gebroken zijn, zijn het stenen van wisselend formaat. Vroeger werden flagstones voornamelijk gebruikt voor daken en voor een opgaand muurwerk. Ook zijn deze stenen nog vaak te zien bij bijvoorbeeld oude universiteiten.

Flagstones worden tegenwoordig ook wel stapstenen genoemd, omdat ze vaak alleen voor een pad worden gebruikt. Echter zijn deze stenen heel creatief te gebruiken! Denk aan flagstones op uw muur, dak, als terras of bij een zwembad. Flagstones staan bekend om de verscheidenheid aan formaten, maar ook de diversiteit aan kleur. Deze stenen geven een prachtig karakteristiek Zuid-Europees gevoel.

Flagstones zijn vaak prijzige stenen, maar bij SlimBestraten kunt u mooie gebruikte flagstones kopen voor een klein prijsje. De gebruikte flagstones zijn zichtbaar gebruikt, maar dit doet niets af aan de bruikbaarheid van het product. Het zijn prachtige stenen die, juist doordat ze gebruikt zijn, een authentieke uitstraling hebben!

Toepassingen van flagstones in de tuin

Flagstones kunnen op verschillende manieren toegepast worden.

Flagstones terras

Flagstones kunnen prachtig worden gebruikt voor uw terras. Een terras vol flagstones geeft dat echte mediterrane gevoel. Combineer dit met de mooiste mediterrane planten en u heeft meteen het gevoel dat u op vakantie bent.

Flagstones tuinpad

Flagstones zijn de ideale stenen voor het maken van een mooi authentiek tuinpad. U kunt een recht looppad maken naar bijvoorbeeld uw voordeur, maar ook een gekronkeld pad in uw achtertuin zorgt voor enorm veel sfeer.

Flagstones als stapstenen

Flagstones worden tegenwoordig vaak gebruikt als stapstenen. Leg de flagstones bijvoorbeeld in uw gazon of plaats rond de stapstenen kleine plantjes of grind. Zo krijgt u in plaats van een recht looppad een pad dat veel speelser overkomt en toch functioneel is.

flagstones voor vijverrand

Wat denkt u van flagstones voor een vijverrand? Flagstones zijn ideaal om te gebruiken bij uw vijver en daarnaast zorgt dit voor een prachtig natuurlijk resultaat. Ook kunt u met onze flagstones een sierlijke waterval bouwen in uw vijver.

flagstones als wand- of gevelbekleding

Flagstones zijn niet alleen geschikt als tegels voor uw terras, maar wat denkt u van flagstones als wand- of gevelbekleding? Steeds vaker worden flagstones op muurtjes gebruikt. Dit kan zowel voor binnen als buiten. Zeker met de gebruikte flagstones van SlimBestraten kunt u perfect een wand of gevel bekleden.

Waarom flagstones kopen bij SlimBestraten?

✓ Goedkope flagstones
✓ Mediterrane sfeer
✓ Steen wordt door de tijd alleen maar mooier
✓ Kleur blijft lang mooi

Anderen over de Flagstones van SlimBestaten

Lauretta Boldingh uit soesterberg:
“De service is goed en ze hebben alle aandacht voor je vragen. De geleverde kwaliteit is prima en de levering is snel.”

Bestel direct flagstones voor in uw tuin

Bent u op zoek naar die mediterrane sfeer in uw tuin? Bekijk dan snel de gebruikte Flagstones via SlimBestraten.nl.

Account