Je hebt nog geen producten toegevoegd

Je hebt nog geen producten toegevoegd

Verschillende soorten buitentegels

De keuze in buitentegels is groot. Hoe maakt u een goede beslissing voor uw tuinplan? Hieronder komt u meer te weten over de verschillende soorten buitentegels.

Er zijn betontegels te koop, maar ook keramische buitentegels of natuursteen buitentegels. Maar ook buitentegels met houtlook of andere print.

Betontegels zijn een veel gekozen product wanneer men op zoek gaat naar nieuwe bestrating voor de tuin of het terras. Betontegels zijn daarnaast ook zeer geschikt voor de oprit. Vooral de dikkere varianten zijn erg stevig en kunnen een hoge belasting makkelijk verdragen.

Keramische tegels zijn een zeer stevig en krasbestendig product. Vuil is een stuk gemakkelijker te verwijderen van deze tegels, waardoor dit de beste keuze is wanneer u een onderhoudsarme tuin wilt aanleggen.

Buitentegels voor tuin en terras

Als u op zoek bent naar een unieke en natuurlijke look voor uw tuin of terras, zijn tuintegels van natuursteen de beste keuze. Deze terrastegels worden vervaardigd uit natuurlijk materiaal zoals Chinees hardsteen, leisteen of graniet.

Zoekt u een buitentegel met een mediterraans tintje? Kies dan voor onze decor tegels. Deze keramische buitentegels hebben een prachtige print. Deze buitentegels zijn er in de afmeting 60x60, maar ook in 90x90.

Buitentegels kopen voor je tuin

Buitentegels voor uw tuin koopt u eenvoudig online bij Slimbestraten.nl. Wilt u de producten eerst komen bezichtigen, dan bent u van harte uitgenodigd in onze showtuin in Culemborg.

Tuintegels online kopen