• Sierbestrating Vanaf € 4,95
  • Laagste prijs
  • Grootste assortiment Meer dan 7000 producten
  • Korting mogelijk Vraag een offerte aan
  • Gericht advies Deskundig personeel

Sierbestrating Vanaf € 4,95

Laagste prijs Binnen 5 werkdagen geleverd

Grootste assortiment Meer dan 7000 producten

Korting mogelijk Vraag een offerte aan

Gericht advies Deskundig personeel

Stoeptegels

Stoeptegels gebruikt : afname meer dan 300 m2   vanaf 3,95 per m2
Stoeptegels gebruikt : afname meer dan 300 m2 30x30x4.5cm
Stoeptegels gebruikt   4,50 per m2
Stoeptegels gebruikt 30x30x4.5cm
Stoeptegels gebruikt   4,95 per m2
Stoeptegels gebruikt 30x30x6cm
Stoeptegels gebruikt   5,25 per m2
Stoeptegels gebruikt 30x30x7cm
Stoeptegels gebruikt   7,25 per m2
Stoeptegels gebruikt 30x30x8cm
Stoeptegels   8,95 per m2 Leverbaar vanaf Week 01
Stoeptegels 30x30x8cm


Goedkope gebruikte 30x30 stoeptegels

Bent u op zoek naar een goedkope manier van bestrating? Dan zijn gebruikte stoeptegels iets voor u. De stoeptegels zijn zichtbaar gebruikt, maar nog van prima kwaliteit. De tegels kunnen verouderd ogen en door eerder gebruik ruw zijn geworden. Ook kan een schoonmaakbeurt nodig zijn. Dit doet niets af aan de bruikbaarheid van het product. De goedkope stoeptegels bestel je bij SlimBestraten.nl eenvoudig en snel online!

Wilt u liever goedkope, maar geen gebruikte stoeptegels kopen?

Wilt u liever nieuwe stoeptegels? Denk dan ook eens aan betontegels of cobblestones van 30 x 30 cm. Dit zijn ideale tegels om te gebruiken als stoeptegels. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende tinten grijs en zwart. Deze stenen zijn nieuw en van goede kwaliteit. Daarnaast zijn de tegels bij SlimBestraten altijd scherp geprijsd.

Waarom gebruikte stoeptegels kopen bij SlimBestraten?

✓ Goedkope manier van bestrating
✓ Verschillende diktes
✓ Snelle levering
✓ Geschikt voor diverse toepassingen

Veel gestelde vragen over stoeptegels

Om u op weg te helpen nog jarenlang plezier te hebben van onze gebruikte stoeptegels, hebben we de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

Wat is het gewicht van de 30x30 stoeptegels?

De gebruikte stoeptegels 30 x 30 x 4,4 zijn 97,47 kg per m2. Gebruikte stoeptegels van 6 cm dik hebben een gewicht van 129,96 kg per m2 en met een dikte van 8 cm zijn de tegels 173,28 kg per m2.

Wat is de afmeting van de stoeptegels?

Onze stoeptegels hebben een standaard afmeting van 30 x 30 cm. De tegels zijn in verscheidene diktes te bestellen, namelijk 4, 6 en 8 centimeter dik.

Hoe kan ik de stoeptegels schoonmaken?

Wilt u uw stoeptegels grondig reinigen? Gebruik dan alleen onderhoudsproducten die geschikt zijn voor bestrating. Voor het reinigen van kalkuitslag en cementresten, voor het verwijderen van bruine en plantaardige verkleuringen, groene aanslag, olie- en vetplekken zijn er producten verkrijgbaar in de vakhandel. Gebruik in ieder geval nooit (strooi)zouten en zuurhoudende reinigingsmiddelen. Het gebruik van chemische reinigingsmiddelen kan namelijk effect hebben op de textuur en kleur van uw bestrating. Reinig uw bestrating nooit met een hogedrukreiniger.

Hoe moet je stoeptegels leggen?

Zorg voordat u gaat bestraten voor een stabiele ondergrond. Een instabiele ondergrond kan leiden tot verzakking en onvermijdelijke beschadiging aan uw bestrating. De ondergrond kan bestaan uit een puinbed van gebroken puin met daarbovenop een laagje schoon ophoogzand (bij opritten). In het geval van toepassing op looppaden en terrassen kunt u volstaan met een zandbed van ongeveer 20 tot 25 cm schoon ophoogzand.

Hoe moet je stoeptegels snijden?

Er zijn verschillende manieren om stoeptegels op maat te snijden of knippen. Het gereedschap dat hiervoor gebruikt kan worden zijn bijvoorbeeld een stenenknipper of een slijptol of bandenzaag. Uiteraard kunt u deze werkzaamheden het beste door een professionele stratenmaker uit laten voeren. Als u toch zelf aan de slag wilt, maak dan eerst een keuze in gereedschap. Een stenenknipper veroorzaakt minder lawaai en rommel dan een slijptol of zaag. Als u kiest voor de stenenknipper, hou er dan rekening mee dat dit behoorlijk wat uithoudingsvermogen vraagt. Zeker als een groot aantal stenen geknipt moeten worden.

Inspiratie opdoen wat je met oude stoeptegels kunt doen?

Je kunt veel met oude stoeptegels doen. Onderstaand wat tips om creatief met stoeptegels aan de slag te gaan.

Een borderbak maken van gebruikte stoeptegels

Gebruikte stoeptegels worden door veel mensen als afdankertjes gezien. Echter is er veel leuks te doen met gebruikte stoeptegels en daarnaast is het hergebruiken van bestaande materialen milieubewust en goedkoop! Zo kun je met stoeptegels een verhoogde border maken in uw tuin. U kunt deze verhoogde border naar wens maken. Denk aan een strakke border of juist een speelse, losse border. Verzin de origineelste creaties!

Zo’n verhoogde border zorgt voor diepte in uw tuin en geeft een mooie mogelijkheid andere planten in de gemaakte border te plaatsen dan in de grond. Vaak is grond in een border droger, wat bijvoorbeeld goed is voor een kruidentuin. Zo’n border vol met kruiden zorgt natuurlijk voor een geweldige sfeer.

U kunt deze border maken met halve stoeptegels voor een speelse sfeer of u maakt gebruik van hele tegels voor een strakke sfeer. Zorg ervoor dat het eerste deel van de border is ingegraven in de grond. Daarna kunt u gaan stapelen. U kunt gebruik maken van een bindmiddel, maar dit hoeft niet. Stapel een beetje in de richting van het midden van de border en u krijgt een prachtig resultaat!

Maak een vuurkorf van goedkope stoeptegels

Altijd al uw eigen vuurkorf willen maken? Dit is ook mogelijk met gebruikte stoeptegels! Net als bij de border kunt u de stoeptegels opstapelen om uiteindelijk een vuurkorf te bouwen. Zorg er eerst voor dat u weet waar u de vuurkorf wilt hebben en hoe groot deze moet worden. Als u dit weet moet u 5 centimeter grond uitgraven en dit vullen met zand. Zorg ervoor dat dit zand helemaal waterpas komt te liggen en begin met het leggen van de eerste buitenrand. Daarna kunt u naar wens gaan stapelen. De hoogte kunt u zelf bepalen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de ene kant van de vuurkorf hoger te maken van de andere kant. Nu is het alleen nog een kwestie van hout in de vuurkorf en hij is klaar!

Anderen over de Gebruikte stoeptegels van SlimBestaten

Joris Eulderink uit Maarheeze:
“Een goedkope oplossing om te bestraten zonder hoge eisen aan een fraai eindresultaat”.

Martin de Ruiter uit Hardinxveld-Giessendam:
“Wij zijn zeer tevreden met de geleverde tegels. De kwaliteit is prima voor gebruikte tegels en het leverde een mooi eindresultaat op. Ook de levering was goed geregeld en we werden netjes geholpen met onze vragen. Dank jullie wel.”

Bestel direct goedkope gebruikte stoeptegels

Op zoek naar goedkope stoeptegels? Denk dan ook eens aan gebruikte stoeptegels! U heeft gebruikte stoeptegels al vanaf €3,95 per m2. Bekijk alle tegels snel online.

Account