• Sierbestrating Vanaf € 4,95
  • Laagste prijs
  • Grootste assortiment Meer dan 7000 producten
  • Korting mogelijk Vraag een offerte aan
  • Gericht advies Deskundig personeel

Sierbestrating Vanaf € 4,95

Laagste prijs Binnen 5 werkdagen geleverd

Grootste assortiment Meer dan 7000 producten

Korting mogelijk Vraag een offerte aan

Gericht advies Deskundig personeel

Sierstenen

Pallet zwarte betonklinkers (10 m2) DAF   8,95 per m2
Pallet zwarte betonklinkers (10 m2) DAF 20x10x8cm


Sierstenen kopen

Het was niet eerder zo eenvoudig om sierstenen of sierkeien te kopen. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan sierbestrating voor decoratie. Wilt u sierstenen bestellen, maar ze eerst bezichtigen? Dat kan door een bezoek te brengen aan één van onze showtuinen. Op de productpagina staat vermeld waar u de producten kunt bezichtigen. Witte sierstenen koopt u bijvoorbeeld per bigbag en bezichtigt u in Culemborg.

sierstenen tuin

Bij SlimBestraten heeft u de keuze uit verschillende sierstenen voor in de tuin. Bent u op zoek naar grote sierstenen van 100x100cm of juist naar kleine sierstenen van 10x10cm om een prachtig paadje aan te leggen? Wilt u de sierstenen combineren met losse sierkeien als decoratie in uw tuin of juist als afscheiding? Feitelijk zijn alle denkbare combinaties van sierstenen in uw tuin mogelijk en u kunt bijna alle benodigde materialen bij ons bestellen.

Alle soorten sierstenen

Bij SlimBestraten kunt u kiezen uit vele soorten sierstenen. We bieden u de keuze uit witte sierstenen, grote sierstenen, platte sierstenen en rotsen, maar ook betonnen sierstenen. Afhankelijk van de wensen en plannen met uw tuin zult u binnen ons uitgebreide assortiment altijd slagen voor uw sierstenen. Indien u advies kunt gebruiken, bezoekt u dan onze showtuin of neemt u contact met ons op om uw wensen en de daarbij horende mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee.

Voordelige sierkeien

We bieden u sierkeien tegen een voordelige prijs. Of u de sierstenen nu wenst te verwerken in een muur, de sierstenen gebruikt voor het creëren van een vijver of puur als decoratie, ons assortiment sierkeien is uitgebreid en scherp geprijsd. Wilt u meer weten over de verwerkingsmogelijkheden van sierkeien? Bekijk dan de diverse voorbeelden op onze website of neem contact met ons op.

Sierstenen kopen bij Slimbestraten

Waarom koopt u uw sierstenen bij SlimBestraten.nl?

  • Met meer dan 7000 producten heeft u bij SlimBestraten.nl de grootste keuze aan sierbestrating
  • Wij bieden u de laagste prijs
  • Gemakkelijk online uw sierstenen bestellen
  • Altijd deskundig advies
  • Snelle levering
Account