• Sierbestrating Vanaf € 4,95
  • Laagste prijs
  • Grootste assortiment Meer dan 7000 producten
  • Korting mogelijk Vraag een offerte aan
  • Gericht advies Deskundig personeel

Sierbestrating Vanaf € 4,95

Laagste prijs Binnen 5 werkdagen geleverd

Grootste assortiment Meer dan 7000 producten

Korting mogelijk Vraag een offerte aan

Gericht advies Deskundig personeel

Sierbestrating

Waarom sierbestrating kopen bij SlimBestraten?

  • Met meer dan 7000 producten heeft u bij SlimBestraten.nl de grootste keuze aan producten
  • Wij bieden u de laagste prijs
  • Kortingen zijn mogelijk
  • Gemakkelijk online uw sierbestrating bestellen
  • Altijd deskundig advies
  • Snelle levering

Sierbestrating bekijken in een showroom

Wilt u de sierbestrating bekijken voordat u een bestelling plaatst? Dat kan! SlimBestraten heeft 2 showtuinen ingericht: in Ede en in Culemburg. Bij de productinformatie naast het gewenste product staat altijd aangegeven bij welke showlocatie het product te bezichtigen is.

Sierbestrating direct online kopen

Via onze website kunt u de sierbestrating direct online bestellen. Tijdens het bestelproces kunt u kiezen voor leverwijze en aangeven wanneer u de sierbestrating geleverd wilt hebben. U kunt de sierbestrating volgende week al in huis hebben. Bekijk ons aanbod sierbestrating en bestel deze direct online.

Bekijk alle sierbestrating

Online sierbestrating bestellen?

Sierbestrating aanschaffen is nooit eerder zo eenvoudig geweest. Bent u uitgekeken op uw tuin en bent u toe aan nieuwe tuinbestrating? Op onze website vindt u een breed assortiment met bestrating naar ieders smaak. Binnen enkele minuten zal u de bestelling geplaatst hebben. Bestel uw tuin bestrating of bestrating voor de oprit bij SlimBestraten en geniet jarenlang van een prachtig eindresultaat!

Materiaalkeuze. Welke sierbestrating kies ik?

U heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment sierbestrating. Elk met hun kenmerkende eigenschappen en materiaalsoorten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit: getrommelde of ongetrommelde stenen, betontegels met of zonder coating, keramische tuintegels, natuursteen tuintegels, grind en split. SlimBestraten heeft niet alleen een ruim assortiment aan bestrating voor uw tuin en oprit, maar ook siertegels voor binnen en aanvullende producten.

Welke sierbestrating is geschikt voor mijn terras?

- Betontegels

Betontegels zijn veelgebruikte tegels voor het terras. Deze hebben wij beschikbaar in diverse maten en kleuren. Betontegels zijn eenvoudig te leggen en relatief voordelig. Er is een onderscheid te maken tussen stoeptegels of betontegels met of zonder coating. Tegels met een coating (geïmpregneerde tegels) zijn duurzamer dan tegels zonder coating. De coating zorgt ervoor dat vocht niet in de tegels kan trekken, waardoor deze langer mooi blijven en de sierbestrating dus langer meegaat.

Bekijk alle betontegels>

- Kleinere stenen voor uw terras

Wilt u geen grote tegels op uw terras, maar kleinere stenen? Kijk dan naar onze verschillende soorten wildverband, cobblestones, abbeystones of klinkers. Deze producten zijn kleiner en dikker dan tegels en zorgen voor een andere uitstraling. Stenen en klinkers kunnen getrommeld en ongetrommeld zijn. Getrommelde stenen zijn stenen die kunstmatig verouderd zijn door de steen te bekrassen en de randen af te laten brokkelen. Hierdoor hebben getrommelde stenen een prachtige ouderwetse uitstraling. Strakke stenen zijn niet verder behandeld en zorgen voor een moderne look. Ook zijn deze zeer goed bruikbaar voor uw oprit of terras.

- Onderhoudsvrije keramiek tegels

Keramische tegels staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid en onderhoudsvrijheid. Doordat keramische tegels in een oven zijn gebakken, hebben zij een keihard oppervlak dat zeer slijtvast, kleurvast en onderhoudsarm is. Dankzij dit productieproces zijn deze tegels erg duurzaam; ze gaan veel langer mee dan tegels van bijvoorbeeld beton. Keramiek is daarnaast ook nog eens volledig recyclebaar. Vindt u of uw hovenier het lastig om keramische terrastegels met een dikte van 1 of 2 centimeter te leggen? SlimBestraten verkoopt ook keramische terrastegels met een betonnen onderlaag. Deze tegels zijn hierdoor net zo eenvoudig te leggen als een betontegel, maar zo sterk en slijtvast als een keramische tegel.

- Weersbestendig natuursteen

Voor de bestrating van uw tuin kunt u ook kiezen voor natuursteen. Natuursteen tuintegels geven een tuin of terrein een eigentijds gevoel en hebben meer charme dan de gebruikelijke alternatieven. SlimBestraten.nl is een leverancier van A-kwaliteit natuursteen tuinbestrating. Wij leveren diverse formaten, soorten en afwerkingen. U bent welkom om ons assortiment in de showroom in Culemborg te bekijken.

Sierbestrating voor uw oprit

Niet alle sierbestrating zal geschikt zijn voor uw oprit. Dit vanwege de afmetingen van de tegel. Bij het bestraten van uw oprit is het belangrijk om een product uit te kiezen dat bestand is tegen zware belasting. Cobblestones kunnen vanwege de dikte een goede keuze zijn. Andere producten die geschikt zijn voor bestrating van de oprit vindt u terug op onze website. Wilt u uw oprit bestraten en heeft u hierover nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Onze deskundige collega’s denken graag met u mee.

Leveranciers en partners

SlimBestraten levert bestrating voor tuin en oprit van grote merken zoals onder andere: Excluton, Redsun en Kijlstra Bestrating.

Combineren van bestratingsmaterialen

De vraag naar goedkope sierbestrating met een goed kwaliteit zien wij enorm toenemen. Cobblestones, abbeystones, wildverband, maar ook stoeptegels zijn erg populaire producten. U kunt ervoor kiezen verschillende soorten sierbestrating met elkaar te combineren. Siertegels in combinatie met klinkers en grind of gras bijvoorbeeld. Of combineer goedkope bestrating met een duurdere soort sierbestrating. Dat geeft uw tuin een uniek en speels uiterlijk. Naast goedkope bestrating bieden wij ook verschillende aanvullende producten aan, zodat u zorgeloos aan de slag kunt met de bestrating van uw tuin of het bestraten van uw oprit.

Vragen of advies over sierbestrating?

Voor vragen en advies kunt u ons via het contactformulier benaderen. Van vragen over het bestraten van uw tuin en oprit tot aan de aanleg van een vijver. Of voor advies omtrent een veel groter project. Onze medewerkers helpen u graag op weg.Account