• Sierbestrating Vanaf € 4,95
 • Laagste prijs
 • Grootste assortiment Meer dan 7000 producten
 • Korting mogelijk Vraag een offerte aan
 • Gericht advies Deskundig personeel

Sierbestrating Vanaf € 4,95

Laagste prijs Binnen 5 werkdagen geleverd

Grootste assortiment Meer dan 7000 producten

Korting mogelijk Vraag een offerte aan

Gericht advies Deskundig personeel

Sierbestrating Culemborg

Bent u op zoek naar sierbestrating en wilt u graag de verschillende sierbestrating uitzoeken? Bezoek de showroom van SlimBestraten.nl in Culemborg en laat u inspireren!

Over de sierbestrating-showroom in Culemborg

Onze producten zijn gelukkig niet alleen online te bekijken. U bent namelijk ook van harte welkom om onze showlocatie in Culemborg te bezoeken! In deze showtuin wordt het grootste deel van ons assortiment tegels tentoongesteld. De werf is een open terrein dat 24/7 te bezoeken is. Naast dat de tegels hier tentoon worden gesteld, is het ook ons opslagterrein. Producten zijn dus niet allemaal uitgestald, maar zijn wel zichtbaar in opslagvorm.

U vindt hier tegels in A-kwaliteit, B-kwaliteit, handelskwaliteit en gebruikte tegels. Onze medewerkers zijn op deze showlocatie hard aan het werk om alle bestellingen gereed te maken, daardoor is advies niet altijd mogelijk. U kunt daarentegen altijd ons contactformulier invullen via de website, waarmee wij al uw vragen beantwoorden.

Heeft u online een mooie tegel uitgezocht en wilt u deze graag eerst komen bewonderen? De meeste sierbestrating vindt u op onze locatie in Culemborg. Daarnaast hebben we ook een locatie sierbestrating in Ede. Bij de productinformatie naast het gewenste product staat altijd aangegeven bij welke showlocatie het product te bezichtigen is.

Als u de perfecte tegel heeft gevonden op onze locatie, kunt u deze bestellen op één van de bestelzuilen op het terrein. Op veel tegels is een QR-code te vinden, waarmee u gemakkelijk de tentoongestelde tegel met behulp van uw telefoon op onze website terug kunt vinden.

Waarom sierbestrating van SlimBestraten.nl

 • Met meer dan 7000 producten heeft u bij SlimBestraten.nl de grootste keuze aan producten
 • Wij bieden u de laagste prijs
 • Kortingen zijn mogelijk
 • Gemakkelijk online uw sierbestrating bestellen
 • Altijd deskundig advies
 • Snelle levering

Openingstijden en bereikbaarheid vestiging Culemborg

Onze showlocatie in Culemborg is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. U kunt dus op ieder gewenst moment van de dag onze producten bekijken. Onze showlocatie vindt u op de Parallelweg West 25, 4104 AZ Culemborg. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is onze showlocatie gemakkelijk te bereiken. Als u met de trein komt, moet u uitstappen aan de westzijde van station Culemborg. Als u over de P&R parkeerplaats loopt, loopt u vervolgens zo het terrein van SlimBestraten op.

Toch liever uw sierbestrating online bestellen?

U bent van harte welkom om in Culemborg verschillende soorten sierbestrating te bekijken. Natuurlijk hoeft u niet meteen te beslissen en kunt u ook thuis een bestelling plaatsen. Dit gaat gemakkelijk en snel via Slimbestraten.nl.

Het bestelproces:

 1. Ga naar www.slimbestraten.nl
 2. Vul bij de zoekbalk met ‘product zoeken’ het productnummer in van de tegel die u wilt bestellen
 3. Vul het gewenste aantal vierkante meter in dat u wilt bestellen en klik op ‘toevoegen’
 4. Klik vervolgens op ‘mijn bestellijst’ en ‘bestellijst bekijken’
 5. Klik op ‘bereken transport’
 6. Vul uw postcode en land in en klik vervolgens op ‘bereken transport’
 7. Kies uw gewenste levermethode en de gewenste week van levering
 8. Klik op ‘volgende stap’ om uw factuurgegevens in te vullen
 9. Kies daarna voor ‘betalen’ en maak een keuze uit aanbetalen of volledig betalen
 10. Kies een betaalmethode en voor ‘bestelling afrekenen’
 11. Vervolgens krijgt u een bevestiging van de bestelling en een email waarmee u de levering van uw bestelling kunt volgen

Bekijk het aanbod sierbestrating

Account