• Sierbestrating Vanaf € 4,95
  • Laagste prijs
  • Grootste assortiment Meer dan 7000 producten
  • Korting mogelijk Vraag een offerte aan
  • Gericht advies Deskundig personeel

Sierbestrating Vanaf € 4,95

Laagste prijs Binnen 5 werkdagen geleverd

Grootste assortiment Meer dan 7000 producten

Korting mogelijk Vraag een offerte aan

Gericht advies Deskundig personeel

Standaard Transport: wijzigen of weigeren

Als u een bestelling plaatst en daarbij kiest voor de leveringsmethode 'Standaard Transport', dan kiest u voor een voordelige vorm van levering. Daardoor zijn de transportkosten betrekkelijk laag, maar heeft u als klant ook minder flexibiliteit wat betreft het inplannen van de levering en het eventueel wijzigen van de leveringsdatum.

SlimBestraten.nl werkt met externe transporteurs. Kiest u bij uw bestelling voor de leveringsmethode 'Standaard Transport', dan kunt u de week van levering kiezen. Onze externe transporteur plant vervolgens op basis van uw voorkeur de levering in. Het eventueel wijzigen van de leverdatum is alleen kosteloos mogelijk tot vijf werkdagen voor de leverdatum. Binnen de vijf werkdagen voorafgaand aan de ingeplande leverdatum kan de leverdatum niet meer gewijzigd worden. Wilt u wel deze flexibiliteit hebben, dan kiest u voor de duurdere maar meer flexibele leveringsmethode 'Transport op maat'.

Bij 'Standaard Transport' kunt u op de dag van levering de bestelling niet wijzigen of weigeren. Als onze transporteur ter plaatse is met uw bestelling, dan wordt er door de chauffeur geleverd. Weigering van de levering gaat gepaard met een boete van 395,- euro, incl. btw.

Als u flexibel wilt zijn en blijven met het inplannen en wijzigen van de leverdatum, dan adviseren wij om te kiezen voor 'Transport op maat'. Kiest u voor het voordeligere 'Standaard Transport', dan zijn bovenstaande voorwaarden van toepassing.

Account