• Sierbestrating Vanaf € 4,95
  • Laagste prijs
  • Grootste assortiment Meer dan 7000 producten
  • Korting mogelijk Vraag een offerte aan
  • Gericht advies Deskundig personeel

Sierbestrating Vanaf € 4,95

Laagste prijs Binnen 5 werkdagen geleverd

Grootste assortiment Meer dan 7000 producten

Korting mogelijk Vraag een offerte aan

Gericht advies Deskundig personeel

Maatwerk

Het assortiment van SlimBestraten.nl is heel breed, maar de mogelijkheden zijn nog aanzienlijker breder. Ons natuursteen kan namelijk ook als maatwerk geleverd worden.

Vervaardigd in China

Het natuursteen van SlimBestraten.nl wordt vervaardigd in onze vestiging in China en geïmporteerd naar Nederland. Daardoor kunnen wij u op maat gemaakte A-kwaliteit natuursteen bieden tegen een scherp tarief. Wij werken projectmatig voor veel gemeenten, architecten en aannemers. Hierbij is vaak sprake van maatwerk. Uiteraard kunnen particulieren ook op aanvraag maatwerk geleverd krijgen.

Voorbeelden

Natuursteen wordt normaliter geleverd in standaardmaten, bijvoorbeeld als vierkant of rechthoek. Projecten als een trap of zelfs een gehele arena (zie foto) zijn met natuursteen te realiseren. Maatwerk kan ook al zo eenvoudig zijn als een tegel in een afwijkende maat. Feitelijk is alles mogelijk. Neemt gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Natuursteen maatwerk trap    Natuursteen maatwerk
Natuurstenen trap    Natuursteen maatwerk muren

Maatwerk natuursteen nodig?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0318 - 701 001. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van het contactformulier.

Account