• Sierbestrating Vanaf € 4,95
  • Laagste prijs
  • Grootste assortiment Meer dan 7000 producten
  • Korting mogelijk Vraag een offerte aan
  • Gericht advies Deskundig personeel

Sierbestrating Vanaf € 4,95

Laagste prijs Binnen 5 werkdagen geleverd

Grootste assortiment Meer dan 7000 producten

Korting mogelijk Vraag een offerte aan

Gericht advies Deskundig personeel

Levering op pallets of losgestort

Als u klinkers, metselstenen of sierbestrating bestelt op SlimBestraten.nl, dan heeft u in de meeste gevallen de keuze tussen levering op pallets of losgestort. Deze leveringsmethoden hebben aparte voorwaarden.

Levering op pallets

Een levering op pallets betekent dat u het product verpakt en strak opgestapeld in vaste hoeveelheden op pallets ontvangt. Er is geen vaste hoeveelheid vierkante meters per pallet, bijvoorbeeld 10 m2 per pallet.

Pallets nemen (vergeleken met losgestort materiaal) weinig ruimte in. Stratenmakers werken liever met stenen op pallets, en rekenen daar in de regel een lager bedrag voor per m2 dan wanneer zij met losgestort materiaal moeten werken. Daarnaast is het bij de aankoop van een product in de kwaliteitsklasse "B" of "Gebruikt" gunstig om het product op pallets geleverd krijgen, in verband met de beperkte inruilkosten (als u uw product na levering wenst in te ruilen).

Voor de pallets betaalt u per pallet 5,50 euro (exclusief BTW) statiegeld. U krijgt uw statiegeld retour door de pallets in te leveren op onze locatie in Ederveen (Renswoudseweg 6) of op onze locatie in Culemborg (Parallelweg West 25). De pallets worden niet opgehaald, en kunnen niet meegegeven worden aan de chauffeur.

Door de aard van partijhandel staan onze producten niet in vaste hoeveelheden op pallets. Indien u geen volledige pallets maar een afwijkende hoeveelheid bestelt (bijvoorbeeld 12 m2), dan is het mogelijk dat wij afstapelkosten van 30,- euro (inclusief BTW) in rekening brengen. Afstapelkosten kunnen enkel gerekend worden bij orders onder de 500,- euro (inclusief BTW). Bij interesse in een product kunt u altijd gerust eerst een offerte aanvragen. U weet dan eerst het volledige kostenplaatje, voordat u definitief de bestelling plaatst.

Levering losgestort

Losgestort betekent dat het product vanuit de container of trailer op de door u bepaalde losplaats wordt gekieperd. Het resultaat is dat de stenen los in de vorm van een berg op de locatie komen te liggen.

Er zijn twee belangrijke aandachtspunten:

1. Als u een product in de kwaliteitsklasse "B" of "Gebruikt" losgestort laat leveren, en u wilt het geleverde product inruilen tegen een ander product, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het terugplaatsen van de stenen in de container (zie informatie over het inruilen van aankopen). Daarnaast wordt er een meerprijs gerekend voor het inruilen van losgestort materiaal.

2. Als u losgestort materiaal bestelt, dan is het raadzaam om 10% meer te bestellen dan het terrein dat u wilt bestraten. Losgestorte producten zijn altijd afkomstig van een ander project. Bij het afbreken van deze projecten ontstaat schade aan het product. Daardoor is het niet ongebruikelijk dat een kleine 10% van het product puin is dat niet bruikbaar is voor uw eigen project.

De geleverde hoeveelheden dienen gecontroleerd te worden bij levering. Na levering van het product kunnen hoeveelheden niet meer worden gereclameerd. Een losgestorte levering gaat per gewicht van 180 kg per m². Deze levering gaat vergezeld van een weegstrook.

Vragen over deze leveringsmethoden?

Neem gerust contact met ons op via 0318 - 701 001, of maak gebruik van het contactformulier.

Account