• Sierbestrating Vanaf € 4,95
  • Laagste prijs
  • Grootste assortiment Meer dan 7000 producten
  • Korting mogelijk Vraag een offerte aan
  • Gericht advies Deskundig personeel

Sierbestrating Vanaf € 4,95

Laagste prijs Binnen 5 werkdagen geleverd

Grootste assortiment Meer dan 7000 producten

Korting mogelijk Vraag een offerte aan

Gericht advies Deskundig personeel

Levering België en Duitsland

SlimBestraten.nl bedient klanten in Nederland, België en Duitsland. Ons gehele assortiment is in deze drie landen leverbaar.

Transportkosten

Voor levering aan België en Duitsland gelden hogere transportkosten. De totale transportkosten voor Vlaanderen bedragen € 165,- euro, inclusief BTW. De transportkosten voor Wallonië en Duitsland worden in goed overleg bepaald. Als u een product wilt bestellen, dan is het raadzaam om een offerte aan te vragen. Als u een offerte aanvraagt, dan krijgt u altijd van ons een duidelijke, definitieve transportprijs.

BTW-vrij factureren is mogelijk (0%)

Klanten in België en Duitsland kunnen een order geleverd krijgen zonder BTW (0%). De voorwaarde die daarmee gepaard gaat is dat er een geldig BTW-nummer moet worden opgegeven. SlimBestraten.nl is verplicht om het BTW-nummer te controleren, aangezien het communautaire goederen betreft. Zonder (geldig) BTW-nummer wordt de reguliere Nederlandse BTW berekend.

Meer informatie over levering buiten Nederland

Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 318 701 001, of maak gebruik van het contactformulier. Een e-mail sturen is ook mogelijk: info@slimbestraten.nl.

Account