• Sierbestrating Vanaf € 4,95
  • Laagste prijs
  • Grootste assortiment Meer dan 7000 producten
  • Korting mogelijk Vraag een offerte aan
  • Gericht advies Deskundig personeel

Sierbestrating Vanaf € 4,95

Laagste prijs Binnen 5 werkdagen geleverd

Grootste assortiment Meer dan 7000 producten

Korting mogelijk Vraag een offerte aan

Gericht advies Deskundig personeel

Installatie

SlimBestraten.nl biedt naast een bijzonder breed assortiment ook aanvullende installatiediensten. Dat betekent dat wij niet alleen uw bestrating of vloeren kunnen leveren, maar ze ook direct voor u kunnen leggen. Enkele diensten bieden wij zelf, anderen worden uitgevoerd door vaste partnerbedrijven. Onze populairste installatiediensten zijn het leggen van binnenvloeren, en het aanleggen van vloerverwarming in combinatie met natuursteentegels.

Binnenvloer leggen

U kunt uw bestelde binnenvloer direct door ons laten leggen. Dat betekent dat u geen aparte afspraken hoeft te maken met andere partijen en dat u één aanspreekpunt heeft voor uw het bestellen en leggen van uw gehele binnenvloer. Voor het leggen van binnenvloeren werken wij samen met een vaste partner, en daardoor kunnen wij u een scherper tarief bieden. Neem gerust contact op voor vragen.

Vloerverwarming leggen in combinatie met natuursteen

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen en bedrijven voor vloerverwarming, met name vanwege de energiebesparende voordelen. Ook bij een binnenvloer van natuursteen is het mogelijk om vloerverwarming te gebruiken. U kunt uw vloerverwarming door ons aan laten leggen. U heeft dan één partij die uw natuursteentegels levert en installeert, en uw vloerverwarming volledig gereedmaakt. U heeft één aanspreekpunt voor uw gehele vloer, en krijgt een scherpe totaalprijs. Voor het aanleggen van vloerverwarming werken wij samen met een vast partnerbedrijf.

Meer informatie over onze installatiediensten?

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Account