• Sierbestrating Vanaf € 4,95
  • Laagste prijs
  • Grootste assortiment Meer dan 7000 producten
  • Korting mogelijk Vraag een offerte aan
  • Gericht advies Deskundig personeel

Sierbestrating Vanaf € 4,95

Laagste prijs Binnen 5 werkdagen geleverd

Grootste assortiment Meer dan 7000 producten

Korting mogelijk Vraag een offerte aan

Gericht advies Deskundig personeel

Hoe kan ik een bestelling plaatsen

Als u een bestelling wilt plaatsen via SlimBestraten.nl, dan volgt u de volgende stappen:

Het selecteren van producten: via de menu's en de zoekfunctie kunt u de online catalogus van SlimBestraten.nl doorzoeken. Als u een product gevonden hebt dat u wilt bestellen, dan voert u op de pagina van het product de hoeveelheid in die u wilt bestellen. Vervolgens klikt u op de gele knop "Toevoegen". Het product wordt daarmee toegevoegd aan uw bestellijst. Als u meerdere producten wilt bestellen, dan kunt u dit proces herhalen totdat de bestellijst alle producten bevat die u wenst te bestellen.

De bestellijst omzetten in een bestelling: door rechtsbovenaan de pagina te klikken op de knop "Mijn bestellijst" en vervolgens op de gele knop "Bestellijst bekijken", komt u op de pagina met uw bestellijst. Als u tevreden bent met uw bestellijst, klikt u op de gele knop "Bereken transport". Op de pagina die volgt vult u uw postcode en land in, en kunt u kiezen welke leveringsmethode u wenst. Deze keuzes bepalen het uiteindelijke transporttarief. Vervolgens kunt u uw contactgegevens en aflevergegevens opgeven. Aanvullend kunt u opmerkingen plaatsen en moet u akkoord gaan met de algemene voorwaarden van SlimBestraten.nl.

De bestelling afrekenen:
op de volgende pagina 'Betalen' maakt u keuzes met betrekking tot de betaling. Eerst maakt u de keuze tussen aanbetalen of volledig betalen. Vervolgens maakt u de keuze tussen de diverse betaalmethoden (iDeal, creditcard of bankoverschrijving). Nadat u op "Bestelling afrekenen" klikt, kunt u de betaling voltrekken middels de door u gekozen betaalmethode.

De levering volgen: na uw bestelling ontvangt u e-mails waarmee u de levering van uw bestelling kunt volgen. De transporteur neemt contact met u op om het exacte levermoment te bespreken.

Video-uitleg: hoe bestel ik producten op SlimBestraten.nl?

Account