• Snelle levering In de gehele Benelux
  • Laagste prijs De voordeligste
  • Grootste assortiment Meer dan 7000 producten
  • Korting mogelijk Vraag een offerte aan
  • Gericht advies Deskundig personeel

Betaling

Betaalmogelijkheden

  • Betaling via overschrijving onder vermelding van uw bestelnummer als betalingskenmerk
  • Betaling via iDeal

Aanbetaling vereist

Na het plaatsen van een bestelling wordt u direct doorverwezen naar de betaalpagina. U heeft dan de keuze om (afhankelijk van het totaalbedrag van uw bestelling) een aanbetaling te doen van tenminste € 150,- euro, of om direct het totaalbedrag volledig te betalen. Indien uw orderbedrag minder dan € 300,- euro bedraagt, is het tevens mogelijk om tenminste 50% van uw orderbedrag achteraf te betalen.

Een aanbetaling is voor iedere bestelling vereist, anders kunnen wij uw bestelling niet in behandeling nemen. Ook als u persoonlijk een order plaatst op de werf of in de showroom, is een aanbetaling vereist.

Als u heeft aanbetaald, kunt u het restant per pin voldoen aan de chauffeur bij aflevering.

Volledige betaling kan vereist zijn

Producten die rechtstreeks door de fabriek geleverd worden, kunnen niet enkel op aanbetaling geleverd worden. Deze bestellingen zullen in zijn geheel vooraf betaald moeten worden. Als uw bestelling volledig vooraf betaald moet worden, wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

Achteraf betalen

Indien uw orderbedrag minder dan € 300,- euro bedraagt, is het tevens mogelijk om tenminste 50% van uw orderbedrag achteraf te betalen.

Betalingsgegevens

Rekeningnummer: 122708253 (Rabobank)
BTW-nummer: NL812.98.418B01
KvK Arnhem: HR 09137244

IBAN: NL81 RABO 0122 7082 53
BIC: RABONL2U

Betaling via iDeal

iDealWij bieden klanten de mogelijkheid om via iDeal te betalen. Dat biedt diverse voordelen. U betaalt dan namelijk veilig en vertrouwd via internet. Betaling per bankoverschrijving kan leiden tot vertraging bij het verwerken van uw order. Als u een bestelling via iDeal betaalt, wordt uw order direct in behandeling genomen. U beschikt daarnaast meteen over een betalingsbewijs.

Betaling via creditcard

CreditcardWij bieden tevens de mogelijkheid om via creditcard te betalen (MasterCard en VISA). Als u een bestelling via creditcard betaalt, wordt uw order direct in behandeling genomen. U beschikt daarnaast meteen over een betalingsbewijs.

Betaling vanuit België of Duitsland

Klanten in België en Duitsland kunnen BTW-vrije facturen ontvangen (0% BTW), mits een geldig BTW-nummer wordt opgegeven. Lees meer over levering in België en Duitsland.

Vragen over betaling

Heeft u vragen over betaling? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0318 - 701 001 of maak gebruik van het contactformulier.

Account