• Sierbestrating Vanaf € 4,95
  • Laagste prijs Binnen 5 werkdagen geleverd
  • Grootste assortiment Meer dan 7000 producten
  • Korting mogelijk Vraag een offerte aan
  • Gericht advies Deskundig personeel

Betaling

Betaalmogelijkheden

  • Betaling via overschrijving onder vermelding van uw bestelnummer als betalingskenmerk
  • Betaling via iDeal

Aanbetaling vereist

Na het plaatsen van een bestelling wordt u direct doorverwezen naar de betaalpagina. U heeft dan de keuze om (afhankelijk van het totaalbedrag van uw bestelling) een aanbetaling te doen van tenminste € 150,- euro, of om direct het totaalbedrag volledig te betalen. Indien uw orderbedrag minder dan € 300,- euro bedraagt, is het tevens mogelijk om tenminste 50% van uw orderbedrag achteraf te betalen.

Een aanbetaling is voor iedere bestelling vereist, anders kunnen wij uw bestelling niet in behandeling nemen. Ook als u persoonlijk een order plaatst op de werf of in de showroom, is een aanbetaling vereist.

Als u heeft aanbetaald, kunt u het restant per pin voldoen aan de chauffeur bij aflevering.

Achteraf betalen

Indien uw orderbedrag minder dan € 300,- euro bedraagt, is het tevens mogelijk om tenminste 50% van uw orderbedrag achteraf te betalen.

Betalingsgegevens

Rekeningnummer: 122708253 (Rabobank)
BTW-nummer: NL812.98.418B01
KvK Arnhem: HR 09137244

IBAN: NL81 RABO 0122 7082 53
BIC: RABONL2U

Betaling via iDeal

iDealWij bieden klanten de mogelijkheid om via iDeal te betalen. Dat biedt diverse voordelen. U betaalt dan namelijk veilig en vertrouwd via internet. Betaling per bankoverschrijving kan leiden tot vertraging bij het verwerken van uw order. Als u een bestelling via iDeal betaalt, wordt uw order direct in behandeling genomen. U beschikt daarnaast meteen over een betalingsbewijs.

Betaling via creditcard

CreditcardWij bieden tevens de mogelijkheid om via creditcard te betalen (MasterCard en VISA). Als u een bestelling via creditcard betaalt, wordt uw order direct in behandeling genomen. U beschikt daarnaast meteen over een betalingsbewijs.

Betaling vanuit België of Duitsland

Klanten in België en Duitsland kunnen BTW-vrije facturen ontvangen (0% BTW), mits een geldig BTW-nummer wordt opgegeven. Lees meer over levering in België en Duitsland.

Vragen over betaling

Heeft u vragen over betaling? Neem contact met ons op via telefoonnummer 085 - 8000526 of maak gebruik van het contactformulier.

Account