• Sierbestrating Vanaf € 4,95
  • Laagste prijs
  • Grootste assortiment Meer dan 7000 producten
  • Korting mogelijk Vraag een offerte aan
  • Gericht advies Deskundig personeel

Sierbestrating Vanaf € 4,95

Laagste prijs Binnen 5 werkdagen geleverd

Grootste assortiment Meer dan 7000 producten

Korting mogelijk Vraag een offerte aan

Gericht advies Deskundig personeel

Over Ons

SlimBestraten.nl is een steenhandel met een groot assortiment en een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Wij leveren steenproducten in 20 landen, voornamelijk aan aannemers van grote projecten. In de Benelux leveren we onze producten ook aan particulieren.

Breed assortiment

SlimBestraten.nl staat bekend om haar bijzonder brede assortiment. Wij leveren steenproducten in alle soorten en maten, in verschillende kwaliteitsklassen (A-kwaliteit, tweede keus, en gebruikt), en in diverse hoeveelheden (bijvoorbeeld als partij of per stuk). Bovendien leveren we een groot aantal aanvullende producten, zoals zand, lijmen en onderhoudsmiddelen.

Scherpe prijs

SlimBestraten.nl levert voor ieder product een scherpe prijs. Bij producten met de kwaliteitsklasse "A" komt dat omdat wij deze producten direct vanaf de bron leveren. Natuursteen tuintegels worden bijvoorbeeld direct geïmporteerd vanuit onze vestiging in China. Onze producten in de kwaliteitsklasse "B" zijn tweede keus, en kunnen daardoor tegen een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding geleverd worden. De verschillende kwaliteitsklassen gaan gepaard met aparte aankoopvoorwaarden.

Vestiging in China

SlimBestraten.nl heeft ook een vestiging in Qingdao in China. Dat stelt ons in staat om A-kwaliteit natuursteen tegen een scherpe prijs te importeren naar Nederland. Dat maakt onze natuursteenproducten aanzienlijk goedkoper dan die van concurrenten, terwijl de kwaliteit bijzonder goed is. Voor verscheping wordt elke container door ons eigen personeel gecontroleerd op kwaliteit en kwantiteit.

Showlocaties

Onze producten zijn niet alleen online te bekijken. U bent ook van harte welkom op onze showlocatie in Culemborg. In onze showroom in Culemborg tonen wij het grootste deel van ons assortiment. Omdat dit terrein ook opslagterrein is, zijn de producten voornamelijk zichtbaar in opslagvorm.

Beurzen

Wij zijn vertegenwoordigd op de grote natuursteenbeurzen. Afgelopen jaar hebben wij deelgenomen aan gerenommeerde beurzen als de Xiamen Stone Fair (de grootste natuursteen beurs in China), de Bauma in München en de bouwbeurs in Poznań.

Aanvullende diensten

SlimBestraten.nl biedt meer dan een bijzonder breed assortiment. Wij leveren ook maatwerk, en het is mogelijk om de bij ons bestelde steenproducten door een specialist op locatie te laten leggen. Voorbeelden zijn het leggen van een binnenvloer, en het laten bestraten van uw oprit.

Account