• Sierbestrating Vanaf € 4,95
  • Laagste prijs
  • Grootste assortiment Meer dan 7000 producten
  • Korting mogelijk Vraag een offerte aan
  • Gericht advies Deskundig personeel

Sierbestrating Vanaf € 4,95

Laagste prijs Binnen 5 werkdagen geleverd

Grootste assortiment Meer dan 7000 producten

Korting mogelijk Vraag een offerte aan

Gericht advies Deskundig personeel

Waarom kiest u voor ons natuursteen?

Er zijn meerdere aanbieders van natuursteenproducten in Nederland. SlimBestraten.nl is om drie belangrijke redenen een grote, betrouwbare leverancier van natuursteen:

Scherp geprijsd door import

Wij zijn gevestigd in Nederland en in Qingdao, China. De natuursteenproducten die wij verkopen op SlimBestraten.nl zijn geïmporteerd vanuit onze vestiging in China. Door direct vanuit de bron te importeren, kunnen wij u A-kwaliteit bieden tegen een zeer scherpe prijs.

Altijd kwaliteitscontrole

Uiteraard zijn wij niet de enige leverancier die vanuit Azië natuursteen importeert. Het grote verschil tussen SlimBestraten.nl en andere Nederlandse leveranciers is dat veel leveranciers kiezen om "blind" te importeren uit kostenoverwegingen. Dat wil zeggen dat zij fysiek hun vrachten niet controleren bij import, waardoor er ook veel B-kwaliteit natuursteen geïmporteerd wordt naar Nederland. Deze B-kwaliteit-producten worden vervolgens aan consumenten verkocht onder het label "A-kwaliteit".

Doordat onze eigen mensen in China werkzaam zijn op onze vestiging in Qingdao, kunnen wij iedere vracht controleren op kwaliteit. Daardoor is A-kwaliteit natuursteen bij ons altijd een garantie, terwijl u bij een andere leverancier het risico loopt B-kwaliteit te kopen voor een A-kwaliteit-prijs.

Account