• Sierbestrating Vanaf € 4,95
 • Laagste prijs
 • Grootste assortiment Meer dan 7000 producten
 • Korting mogelijk Vraag een offerte aan
 • Gericht advies Deskundig personeel

Sierbestrating Vanaf € 4,95

Laagste prijs Binnen 5 werkdagen geleverd

Grootste assortiment Meer dan 7000 producten

Korting mogelijk Vraag een offerte aan

Gericht advies Deskundig personeel

Keramisch parketKeramisch parket: houtlook tegels voor binnen én buiten

Een houten parketvloer heeft een warme uitstraling. Het is niet voor niets een van de meest geliefde vloeren! Maar een parketvloer heeft ook nadelen. SlimBestraten.nl heeft keramische houtlook tegels die wél de fantastische uitstraling hebben van parket, maar niet de nadelen. En dat voor een wel heel gunstige prijs!

Bekijk het aanbod keramisch parket

Over keramisch parket

Keramisch parket wordt heel veel toegepast de laatste jaren en is nog steeds in opmars. En dat is geen wonder. Met keramisch parket heeft u wel de lusten van een mooie houten vloer, maar niet de lasten. Bovendien zijn de tegels inmiddels niet meer van echte houten planken te onderscheiden. De nieuwste technieken geven ze de mooiste houtstructuren én zelfs reliëf.

Keramisch parket wordt gemaakt met natuurlijke grondstoffen die onder hoge druk worden geperst en gebakken. Hierdoor ontstaat een zeer harde -en daardoor duurzame- tegel. En dat levert verschillende voordelen op ten opzichte van hout.

Voordelen van keramisch parket

 • Houtlook tegels hebben de mooie warme uitstraling van een houten vloer
 • Krasvast en slijtvast, geen krassen en putjes zoals bij een houten vloer
 • De tegels zijn kleurvast, dus geen verkleuringen door de zon
 • De beste keuze bij vloerverwarming door de warmtegeleiding van de tegels
 • Waar een houten vloer niet tegen vocht kan, zijn keramische tegels ideaal in vochtige ruimtes
 • Makkelijk schoon te houden en hygiënisch
 • Keramisch parket is een duurzame keuze
 • Houtlook vloeren zijn tijdloos
 • De keramische tegels zijn onderhoudsarm
 • Keramisch parket werkt niet, zoals een houten vloer

Keramisch parket in de badkamer en keuken

De waterbestendigheid van het keramisch parket maakt dat ze overal gelegd kunnen worden. De houtlook tegels kunnen dus ook prima in de badkamer en keuken gelegd worden. Plekken waar houten vloeren al snel problemen op kunnen leveren. Ook kunt u met het keramische parket wanden betegelen. Zo kunt u in de badkamer bijvoorbeeld mooie wanden creëren waarbij de tegel van de vloer doorloopt in de wand.

Houtlook tegels doortrekken naar buiten

Niet alleen is het keramische parket geschikt om in de badkamer of keuken te gebruiken. Door het waterbestendige karakter van de tegels heeft u meer mogelijkheden. Heeft u wel eens gedacht aan het doortrekken van uw woonkamervloer naar buiten?

Buitenruimtes worden steeds meer betrokken bij de leefruimte. De sfeer van een woonkamer wordt buiten nagebootst met verlichting, mooie loungebanken en zelfs vloerkleden voor buiten. Een nieuwe trend is het doortrekken van de woonkamervloer naar het terras. Daardoor lijkt de leefruimte binnen niet alleen groter, ook creëert u buiten de gezellige sfeer van binnen.

Houtlook tegels in visgraat of ander verband leggen

Naast de traditionele manier van het leggen van een parketvloer in wildverband stroken, kunt u ook de verbanden die u kunt leggen met houten vloeren nabootsen met keramisch parket. Dus ook de populaire visgraat. Dit vraagt wel meer snijwerk aan de zijkanten van de ruimte, maar geeft de vloer wel een extra wow-factor. De ruimte lijkt met een visgraatmotief ruimer. Een strookverband benadrukt de lengte óf de breedte. Alleen de hongaarse punt is lastig met keramisch parket en niet aan te bevelen. Dit patroon vraagt snijwerk van iedere tegel.

Keramisch parket kopen bij SlimBestraten.nl

Bij SlimBestraten heeft u altijd voldoende keuze en kunt u terecht voor de beste en meest goedkope mogelijkheden.

 • De prijs die wij bieden is scherp vanwege onze inkoop in grote hoeveelheden. Ook hebben wij grote restpartijen keramische parkettegels opgekocht. Zo kunnen wij u altijd de scherpste prijs bieden.
 • Wanneer u voor een voorradig product kiest en u de bestelling via Transport-op-maat laat bezorgen, kunnen wij de producten na ontvangst van uw betaling vaak al binnen 5 werkdagen leveren.
 • Met ons zeer grote assortiment, bestaande uit meer dan 7000 producten, is er altijd voldoende keuze.
 • Hoewel wij onze producten al tegen een zeer lage prijs aanbieden, is op een groot aantal van onze producten ook nog een korting mogelijk. Vraag een offerte aan, zodat wij u een nog scherpere prijs kunnen aanbieden.
 • Indien u nog niet zeker bent welke producten het beste bij uw interieur past, kunt u altijd bij ons terecht voor gericht advies. Ons deskundige personeel helpt u graag om de juiste keuze te maken.

Anderen over het keramisch parket van SlimBestraten.nl

“Zijn bij de showtuin wezen kijken die 24/7 open is, vervolgens thuis de tegels online besteld. De bestelling was goed te volgen via de bevestiging die we hadden ontvangen. Levertijd was zoals afgesproken. We zijn blij met de tegels en de nette service!”

Mevr. Mijnders

Keramisch parket online bestellen en snel geleverd

Bestel uw keramisch parket eenvoudig online. Liever eerst de tegels bezichtigen? Dat kan in onze showroom in Ede.

Bekijk het aanbod keramisch parket

Account