• Sierbestrating Vanaf € 4,95
  • Laagste prijs
  • Grootste assortiment Meer dan 7000 producten
  • Korting mogelijk Vraag een offerte aan
  • Gericht advies Deskundig personeel

Sierbestrating Vanaf € 4,95

Laagste prijs Binnen 5 werkdagen geleverd

Grootste assortiment Meer dan 7000 producten

Korting mogelijk Vraag een offerte aan

Gericht advies Deskundig personeel

Stapstenen

Stapstenen Basic Basalt   28,15 per st Niet op voorraad
Stapstenen Basic Basalt 40x40x3cm


Stapstenen

Met stapstenen maakt u het tuinpad wat u wenst! Sierlijk en elegant of speels sfeervol. Met de stapstenen van SlimBestraten is het allemaal mogelijk. Lees hier meer over stapstenen, toepassingen en mogelijkheden of bestel uw stapstenen makkelijk online. U heeft ze snel in huis! Wilt u eerst de stapstenen zien? Kom dan naar onze showroom in Culemborg of Ede.

Bestel hier gebakken klinkers

Stapstenen in de tuin

Met stapstenen kunt u verschillende soorten tuinpaden maken. De bekendste toepassing is misschien wel een pad van stapstenen door het gras. Wilt u liever geen gras of zoekt u een moderne uitstraling? En pas van stapstenen kan heel strak staan over een ondergrond van grind. Met stapstenen zou u ook een pad kunnen maken over of zelfs dóór een vijver.

Ook kunnen stapstenen decoratief gebruikt worden. Denkt u bijvoorbeeld aan een stapsteen voor onder een planten pot of langs een border als afscheiding.

Stapstenen van verschillende materialen

Stapstenen komen in verschillende soorten, vormen en maten. Zo kunt u met kleine stapstenen een speels en kronkelend pad leggen. Of u kunt met grote strakke stapstenen een pad in een rechte lijn door uw tuin leggen.

Stapstenen kunnen worden geleverd in natuursteen, beton of houtlook.

Flagstones gebruiken als stapstenen

Flagstones zijn natuurstenen die voor veel verschillende toepassingen kunnen worden gebruikt, waaronder als stapstenen. Flagstones hebben een karakteristieke en mediterrane uitstraling. Flagstones werden al gebruikt voor bestrating door de oude Grieken en Romeinen! Je ziet dit dan ook veel in Zuid-Europa.

Flagstones zijn ook heel goed te gebruiken als stapstenen. Ze zijn beschikbaar in een grote variatie aan kleuren en formaten. U kunt kleinere stapstenen van flagstones leggen en zo een pad vormen of juist grote flagstones gebruiken.

Waarom stapstenen kopen bij SlimBestraten?

  • Met meer dan 7000 producten heeft u bij SlimBestraten.nl de grootste keuze
  • Wij bieden u de laagste prijs
  • Kortingen zijn mogelijk
  • Gemakkelijk online uw stapstenen bestellen
  • Altijd deskundig advies
  • Snelle levering

Uw stapstenen online kopen

Bestel uw stapstenen online en u heeft ze snel in huis. Wilt u eerst uw sierbestrating en stapstenen zien? Kom dan naar onze showroom in Culemborg of Ede.

Account