Je hebt nog geen producten toegevoegd

Je hebt nog geen producten toegevoegd

0 filters

Kwaliteit staat voorop bij de GeoCeramica® tegel en biedt het beste van twee werelden: een keramische tegel onlosmakelijk verbonden met een waterdoorvoerende onderlaag. Genieten van stijlvolle Italiaanse keramische tegels met hoogwaardige eigenschappen en profiteren van de relatief eenvoudige en betaalbare verwerkingskosten van een betontegel. Al sinds 2016 de absolute topper in onze sierbestrating collectie! Daarom zeggen wij niet voor niets: het beste voor buiten!

Geoceramica® is keramische verbinding op beton

De verbinding tussen de 1 centimeter dikke keramische tegel en de 3 centimeter dikke dragende onderlaag is revolutionair. Na jaren van uitgebreid onderzoek is het gelukt om een verbinding te maken tussen twee totaal verschillende materialen. Deze Nederlandse uitvinding heet GeoCeramica® en staat voor ‘keramiek op beton’. De twee materialen zijn duurzaam verbonden onder alle omstandigheden als vocht, vorst en hitte. 

Voordeel uitgelicht van GeoCeramica® keramiek op beton

  • De collectie GeoCeramica® biedt ruime keuze in designs en formaten
  • GeoCeramica® keramische tegels zijn onderhoudsarm en gebruiksvriendelijk
  • GeoCeramica® keramische tegels hebben een lange levensduur
  • Omdat GeoCeramica® tegels geschikt zijn voor iedere bodemsoort is de verwerking relatief eenvoudig
  • Met de aanschaf van GeoCeramica® keramische tegels profiteert u van de garantie van MBI De Steenmeesters

Prijzen GeoCeramica®

Bij SlimBestraten heeft u altijd voldoende keuze en kunt u terecht voor de beste en meest goedkope GeoCeramica® mogelijkheden. 

  • De prijs die wij u voor GeoCeramica® keramische tegels kunnen bieden is scherp vanwege onze inkoop in grote hoeveelheden. Ook hebben wij grote restpartijen GeoCeramica® keramische tegels opgekocht. Zo kunnen wij u altijd de scherpste prijs bieden.
  • Wanneer u voor een voorradig GeoCeramica® product kiest en u de bestelling via Transport-op-maat laat bezorgen, kunnen wij de producten na ontvangst van uw betaling vaak al binnen 5 werkdagen leveren.
  • Met ons zeer grote assortiment GeoCeramica® is er altijd voldoende keuze.
  • Hoewel wij onze GeoCeramica® tegels al tegen een zeer lage prijs aanbieden, is op een groot aantal van deze producten ook nog eenkorting mogelijk. Vraag een offerte aan, zodat wij u een nog scherpere prijs kunnen aanbieden.

Indien u nog niet zeker bent welke GeoCeramica® tegel het beste bij u past, kunt u altijd bij ons terecht voor gericht advies. Ons deskundige personeelhelpt u graag om de juiste keuze te maken.