Je hebt nog geen producten toegevoegd

Je hebt nog geen producten toegevoegd

0 filters

Onze tuin wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Zo creëren we hier graag onze eigen gezellige, aangename oase. Wie wil niet op een mooie zomeravond ontspannen op zijn eigen terras zitten en de dag gemoedelijk met een drankje afsluiten? Cerasun keramische tegels zouden hier perfect bij aansluiten.

De tuintegels waarmee we ons terras leggen, zijn in de loop der tijd veranderd. We wensen onderhoudsvriendelijke, krasvrije, UV en weerbestendige materialen welke ook nog oogstrelend en natuurlijk makkelijk te leggen en bij voorkeur goedkoper zijn vergeleken met destijds.Geeft u de voorkeur aan robuust en solide of chique en gemakkelijk schoon te maken? U hoeft niet te kiezen. De voordelen van een hooggecomprimeerde betontegel zijn met die van een hoogwaardige keramische tegel samengebracht; in de unieke composiettegels van onze Cerasun-collectie!

Cerasun Keramische Tegels met beton verbinding

Een hoogwaardige keramische tegel van 1 centimeter dik met grondstoffen van natuurlijke oorsprong die bij ca. 1100° gebakken wordt en vervolgens permanent met een betontegel van 3 centimeter dik vast verbonden wordt. Cerasun tegels zijn in vergelijking met andere keramische tegels duidelijk goedkoper te verwerken, waarbij de Cerasun in tegenstelling tot de keramische tegel niet in een met cement gemengde ondergrond gelegd hoeft te worden. Een ondergrond uit zand of split, zoals gebruikelijk is bij betontegels, volstaat.

Voordeel uitgelicht van keramiek-betonverbinding

Cerasun kent vele voordelen en is bovendien zeer gebruiksvriendelijk.

  • De hoog gecomprimeerde onderbeton zorgt voor een sterke basis
  • Een krasbestendige toplaag door de hoge hardheid van de keramiek
  • Mos of alg krijgt minder kans om zich aan de toplaag te hechten
  • Cerasun Keramische tuintegels zijn te reinigen met hogedruk. Tip; pas op voor de voeg, deze is niet bestand tegen de hoge druk
  • De onderbouw is net zo eenvoudig als bij een reguliere betonsteen en kan direct in het zand verwerkt worden
  • Een kostenbesparing van de onderbouw ten opzichte van 2 cm keramiek
  • In combinatie met een voeg krijgt het onkruid tussen deze keramische tuintegels van Redsun minder kans

Prijzen Cerasun tuintegels

Bij SlimBestraten heeft u altijd voldoende keuze uit Cerasun keramische tuintegels en kunt u terecht voor de beste en meest goedkope mogelijkheden.

  • De prijs voor de Cerasun tegels die wij bieden is scherp vanwege onze inkoop in grote hoeveelheden. Ook hebben wij grote restpartijen Cerasun keramische tuintegels opgekocht. Zo kunnen wij u altijd de scherpste prijs bieden.
  • Wanneer u voor een voorradig product kiest en u de bestelling via Transport-op-maat laat bezorgen, kunnen wij de producten na ontvangst van uw betaling vaak al binnen 5 werkdagen leveren.
  • Met ons zeer grote assortiment Cerasun tuintegels is er altijd voldoende keuze.Hoewel wij onze producten al tegen een zeer lage prijs aanbieden, is op een groot aantal van onze producten ook nog eenkorting mogelijk. Vraag een offerte aan, zodat wij u een nog scherpere prijs kunnen aanbieden.

Indien u nog niet zeker bent welke producten het beste bij uw interieur past, kunt u altijd bij ons terecht voor gericht advies. Ons deskundige personeelhelpt u graag om de juiste keuze te maken. Door ons ruime aanbod in verschillende natuursteen- en betondesigns, in de afmetingen 30x60x4 cm, 40x80x4 cm en 60x60x4 cm biedt Cerasun u een veelvoud aan mogelijkheden om aan uw individuele wensen en ideeën te voldoen.